fredag 30 december 2011

Bättre sent än aldrig...

Även i år lyckades jag till slut få iväg alla julkorten innan sista dagen så jag hoppas att alla 37 kom fram innan jul. Som tur var så hade jag en del kort kvar sen förra året, annars hade nog inte alla fått något julkort i år. Men det finns några kvar att visa av de som jag gjorde i år. Här kommer några som går i en brun färgskala, det har blivit något av en favoritfärg att skapa i.




söndag 18 december 2011

Julkort i vitt

Igår gjorde jag nog årets sista julkort (jag har en del som jag inte har visat här än). Det blev ett kort helt i vitt. Tanken var att det skulle vara ett bidrag i en tävling där man skulle skapa i just vitt, men typiskt nog fick jag se att tävlingstiden gick ut redan i fredags, jag trodde det var idag! Jaja, så här blev kortet i alla fall:


onsdag 14 december 2011

Julkort efter skiss, igen

Hittade en tävling hos ScrappaLoss. Man skulle göra ett kort efter den här skissen
på kortet skulle det finnas med minst en digital stämpel från Sans Design.

Så här blev mitt resultat

fredag 9 december 2011

Julkort efter skiss

I deltävling 3 i Scrapgalens adventsutmaning skulle man göra ett julkort efter den här skissen
Förutom att inspireras av skissen var reglerna att man skulle undvika färgerna röd, grön, brun och guld. Istället blev det ett till julkort i blå toner. Så här blev det:


Nu måste jag tillbaka till pysselbordet =)

Julkort med fönster

Börjar känna en viss stress över att julkorten snart ska postas. Tur då att jag jobbar bäst under tidspress ;-)

Hittade ett par julkortsutmaningar som jag lbev lite inspirerad av.
I decemberutmaningen hos Månadens Utmaning skulle man göra ett julkort i blått och dessutom skulle det vara ett "fönster" på kortet. Så här blev mitt resultat:

Måste säga att jag faktiskt blev riktigt nöjd med det här kortet. I vanliga fall brukar jag aldrig ha med blommor på mina julkort, vet inte varför men jag tycker inte det känns tillräckligt "juligt".
Men måste säga att jag blev faktiskt riktigt nöjd med det här kortet.
När man öppnar det ser det ut så här:
Gäller bara att tänka sig för sen när man fyller i "önskar...." så inte hälsningen också syns igenom hålet på framsidan, för det är ju inte riktigt meningen.

Kram Therese